Barcelona potvrdila interes za Balea

Velika borba za sjajnog Velšanina

Barcelona potvrdila interes za Balea

Sportski direktor Barcelone. Andoni Zubizarreta potvrdio je interes Katalonaca za sjajnog Velšanina, Garetha Balea.

Velika bitka se vodi za Balea. Nedavno se pojavial informacija da je Barcelona spremna ponuditi 40 miliona funti za Velšanina, a sada je Zubizarreta potvrdio interes.

"Gareth je svakako zanimljiv igrač", rekao je sportski direktor Katalonaca.

Inter i Barcelona su već potvrdili interes, ali bit će to sigurno još veći rad za lijevog beka Tottenhama. Poznato je da se Jose Mourinho divio Baleu, kao Alex Ferguson. No, ukoliko bi on bio dostupan, to sigurno neće moći proći bez Manchester Cityja.

Menadžer Spursa, Harry Redknapp je odlučan zadržati Velšanina na White Hart Laneu, ali ukoliko dođe visoka ponuda, teško je da će je čelnici londonskog kluba odbiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.