Barcelona preokretom do pobjede

Španska Primera

Barcelona preokretom do pobjede

Sa dva gola u samo četiri minute Barcelona je preokrenula rezultat i slavila sa 3:2 kod Osasune.

Barcin nezaustavljiv niz traje od utakmice drugog kola u Primeri. Poraz (0:1) koji im je nanijela Numancia u prvoj utakmici sezone nadograđen je s dva remija i 15 pobjeda.

Još u 80. minuti Reino de Navarra stadion slavio je prednost svojih miljenika, stečenu golovima Flana i Pandiania. Njihovim trudom ne samo da je anuliran pogodak Samuela Eto'a iz 44. minute, već je erupcija oduševljenja s tribina davala krila domaćinima, a oni su nošeni pjesmom i slavljem nudili nadu okupljenima da mogu izdržati protiv najbolje momčadi Primere. Suprotno su im dokazali Xavi i Messi u samo četiri minute, golovima u 80. i 84. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.