Barcelona protiv Almerije bez Gerarda Martina

Argentinac suspendovan nakon duela sa Baskijcima

Barcelona protiv Almerije bez Gerarda Martina

Argentinac koji sjedi na klupi Barcelone, Tata Martino propustit će duel sa Almerijom zbog suspenzije saopštio je klub sa Camp Nou stadiona. 

Gerardo Martino dobio je crveni karton u susretu prošlog kola protiv Real Sociedada u kojem je njegov tim izgubio rezultatom 3:1. Barcelona je sa tim porazom pala na drugu poziciju i sada ima tri boda manje u odnosu na najvećeg rivala, Real Madrid. 

Čelnici Barcelone odlučili su da se neće žaliti na ovu odluku, a Katalonci bi i bez Martina trebali bez problema slaviti protiv Almerije. U istom kolu međusobni duel odigrat će gradski rivali i kandidati za titulu prvaka, Atletico i Real Madrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.