Barcelona šalje Marlona u Nicu?

Ide na posudbu

Barcelona šalje Marlona u Nicu?

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski defanzivac Marlon Santos prije tri mjeseca zvanično je postao igrač Barcelone nakon što je proteklu sezonu igrao kao posuđen igrač

Katalonski klub je odlučio na kraju ove sezone da otkupi ugovor 21-godišnjeg Marlona koji se tako priključio prvom Barcinom timu. Ipak, nakon što je odigrao nekoliko pripremnih utakmica postalo je jasno da će se ovaj Brazilac teško izboriti za minutažu kod Ernesta Valverdea.

Trener Barcelone je odlučio da će Marlon biti tek njegov peti izbor na stoperskoj poziciji, te je poručio čelnicima kluba da ga mogu poslati na posudbu. Iako je Brazilac želio da ostane u ekipi čini se da će ipak morati ovu sezonu odigrati na posudbi,a prema svemu sudeći njegova naredna destinacija bit će Francuska.

Navodno, najveći interes za ovog defanzivca pokazala je Nica koja želi dovesti Marlona na posudbu. Kako prenose španski mediji postoji velika mogućnost da Barcelona ponovo aktivira interes za Jeana Michaela Serija, a u sav taj transfer trebao bi biti uključen i Marlon koji će otići na jednogodišnju posudbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti