Barcelona se sprema prodati Ibrahimovića!?

Barcelona se sprema prodati Ibrahimovića!?

Barcelona je ponudila Chelseau i Manchester Cityu šansu da dovedu u svoje redove Zlatana Ibrahimovića za oko 40 miliona eura, javljaju engleski mediji.

Reprezentativac Švedske došao je u Barcelonu prošlog ljeta u transferu vrijednom 40 miliona eura, koliko je Barca platila Interu, u koji je također poslala i Samuela Eto'oa.

Međutim, Ibrahimović se nije uspio nametnuti na Nou Campu ove sezone, te je postigao za njega skromnih 16 golova u svim takmičenjima za katalonsku ekipu.

Navodno je Barcelona već postigla dogovor sa Valencijom oko prelaska Davida Ville na Nou Camp, te se sada namjerava riješiti Ibrahimovića, čije je usluge ponudila Chelseau i Manchester Cityu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.