Barcelona spremila ogroman novac za Andersona

Zvijezda Lazija u Barceloni

Barcelona spremila ogroman novac za Andersona

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona želi u svoje redove dovesti fudbalera Lazija Felipea Andersona.

Brazilac je igrama u rimskom timu zaludio evropske velikane. Njegovo ime se spominje s potencijalnim prelaskom među mnogobrojne timove, a najčešće se spominje Manchester United.

Međutim, u igru za dovođenje ovog fudbalera se uključila i Barcelona. Spremni su navodno poslati astronomsku ponudu za 21-godišnjeg Andersona koji briljira u Seriji A.

Ipak, Anderson bi u Barcelonu mogao tek u januaru naredne godine, kada se katalonskom timu ukida zabrana dovođenja fudbalera. Ostaje da se vidi hoće li do tada biti prekasno za Barcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije