Barcelona strahuje za Alvesa

Još nije potpisan novi ugovor

Barcelona strahuje za Alvesa

Španski gigant Barcelona, zabrinuta je za svog desnog beka, Daniela Alvesa da Silvu, jer još uvijek nije podužio ugovor, a u januaru očekuju veliku ponudu Manchester Cityja.

Dani Alves se pridružio Barceloni iz Seville 2008. godine, te je od tada jedan od najboljih igrača na svijetu na poziciji desnog beka.

Ostalo mu je još 18 mjeseci ugovora sa Kataloncima, a već dugo vremena je u pregovorima oko produženja. No, dosadašnji pregovori nisu urodili plodom. Kako izvjštava Daily Mail Barca mu je spremna ponuditi 160 000 funti sedmično.

Već duže vrijeme 27-godišnji reprezentativac Brazila je na meti Manchetser Cityja i Chelseaja, a navodno Građani su spremni poslati ponudu u januaru u vrijednosti od 30 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.