Barcelona u maju opet ostaje bez trenera?

Gerardo Martino nezadovoljan u Barceloni

Barcelona u maju opet ostaje bez trenera?

Barcelona je prvoplasirana u Primeri. Katalonci su bez problema izborili plasman u osminu finala Lige prvaka, a još uvijek su i u Kupu kralja. 

Čini se kako u klubu koji sa klupe vodi Gerardo Martino nema nikakvih problema. Međutim argentinski mediji malo su poljuljali atmosferu u katalonskom gigantu. Argentinski novinar Fabian Godoy, sa televizije Direct TV u emisiji Total Football najavio je odlazak Martina sa klupe Katalonaca. 

"Martino je priznao užem krugu ljudi kako mu nije ugodno u Barceloni. Kako nije sretan i da se želi vratiti u Argentinu. Jedna osoba koja je živjela sa Martinom mjesec i pol mi je to prenijela," rekao je Godoy i nastavio: 

"Martino nije nesretan zbog tima, čelnika kluba, ili grada. Nesretan je jer nema apsolutnu kontrolu nad timom i ne može da vodi trening onako kako bi on želio. On želi da bude trener koji će imati potpunu kontrolu nad svojom ekipom, a to sada nije slučaj i to ga čini nesretnim," završio je Godoy. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.