Barcelona zainteresovana za Giovinca?

Italijan na meti Katalonaca

Barcelona zainteresovana za Giovinca?

Iako se već dugo vremena govori da će se Sebastian Giovinco po završetku sezone vratiti u Juventus, agent mladog Parminog igrača, Andrea D'Amico je izjavio za talijanske medije da se za usluge njegovog klijenta interesuje i Barcelona.

"Naravno da je dobar osjećaj kad se za vas interesuje Barcelona. Giovinco je igrač sa sjajnom tehnikom koji je sada postao još svjesniji svojih mogućnosti, tako da me ne iznenađuje ovo interesovanje Katalonaca", izjavio je D'Amico te dodao:

"Interesovanje za njega će postati još jače nakon Eura 2012. Prandelli mi je rekao da računa na njega u reprezentaciji Italije. Smatram da će na Euru Giovinco pokazati svoj puni kapacitet", zaključio je D'Amico.

Giovinco je prošao omladinske kategorije Juventusa, a u Parmu je stigao 2010 godine. Na kraju sezone će gotovo sigurno promijeniti sredinu, a i sam Giovinco je nedavno izjavio da bi najviše volio da se vrati u redove Stare dame.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.