Barcelona želi Ashley Younga
Seli na Pirineje: Ashley Young

Na Camp Nou odustali od Riberya?

Barcelona želi Ashley Younga

Barcelona pažljivo prati dešavanja oko fudbalera Aston Ville Ashleya Younga i očekuje da se bi evropski i španski prvak u narednih nekoliko dana mogao dati ponudu za ovog Engleza.

Kako Barcelona najvjerovatnije na Camp Nou ovog ljeta neće uspjeti dovesti Francka Riberya iz Bayerna, u katalonskom su se klubu okrenuli ka krilu Aston Ville, koji ima veoma uspješnu sezonu iza sebe.

Najveći rival Barcelone, madridski Real, još je u januarskom prelaznom roku u svoje redove pokušao dovesti ovog reprezentativca Engleske, ali je Aston Villa tada odbila ponudu Kraljevskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.