Barcelona želi dovesti Matea Kovačića

Odlazi iz Intera?

Barcelona želi dovesti Matea Kovačića

Uskoro bi u Barceloni mogao igrati još jedan reprezentativac Hrvatske. 

Kako prenosi Mundo Deportivo, čelnici katalonskog kluba zainteresovani su za Kovačića, a navodno sportski direktor kluba već se sredinom ove sedmice sastao sa predstavnicima Intera.

Trener Barcelone Luis Enrique u Kovačiću vidi idealnu zamjenu za Iniestu i cijena transfera iznosila bi između 30 i 40 miliona eura. 

Katalonska momčad unatoč kazni smije kupovati nove igrače, ali ih registrirati smije tek od 1. januara 2016. godine, zbog čega je još uvijek nejasno bi li se transfer dogodio na ljeto, ili tek u zimskom prijelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.