Barcelona zvanično krenula po Fabregasa

Primera Division

Barcelona zvanično krenula po Fabregasa

Barcelona je od sinoć i zvanično krenula u utrku za Cesca Fabregasa. Prema pisanju The Suna uprava Barcelone je, prema želji Pepa Guardiole, Arsenalu ponudila Yayu Tourea i dio novca u zamjenu za Fabregasa.

Prema pisanju britanskih medija Cesc Fabregas bi se ovih dana treba sastati sa Arsenom Wengerom, a ishod tog razgovora biće ključan za sudbinu mladog Španca. Ukoliko Wenger ubjedi Cesca da Arsenal može naredne sezone krenuti u utrku za trofeje, možda Katalonac i ostane, u suprotnom Fabregas je novi igrač Barcelone, kluba u kojem je i počeo fudbalsku karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.