Barcelonin Brazilac od ljeta u Juventusu?
Alves u akciji

Alvesa želi Stara dama

Barcelonin Brazilac od ljeta u Juventusu?

Midhat Šljivak

Prvak Italije torinski Juventus želi narednog ljeta u svoje redove dovesti iskusnog Brazilca iz redova Barcelone Danija Alvesa.

Španski mediji tvrde kako trener Juventusa Antonio Conte vidi Alvesa kao idealnog igrača za svoj tim, te da će na ljeto naredne godine Stara dama poslati ponudu na adresu Barcelone.

Juventus će ipak imati težak zadataka oko dovođenja Alvesa s obzirom na to da je za njegove usluge zainteresovan i superbogati PSG, koji kao što je poznato ne štedi novac kada je dovođenje igrača u pitanju.

Alvesa su često kritikovali zbog loše igre u odbrani tokom prethodnih mjeseci, a eventualnim odlaskom u Juventus bi mu defanzivna uloga bila manja nego u Barceloni, jer bi igrao na desnoj strani veznog reda.

Pored Barcelone, Alves je u Španiji igrao i za ekipu Seville.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti