Barcelonin omladinac u Monacu
Foto: Screenshot

Jordi Mboula novo pojačanje Kneževa

Barcelonin omladinac u Monacu

Očekuje se da će Monaco ovog ljeta ostati bez velikog broja svojih igrača, s obzirom da su mnogi evropski velikani zainteresovani za talentovane fudbalere ove francuske ekipe. 

U Monacu su svjesni ove činjenice pa su obezbijedili već nekoliko pojačanja.

Najnovije je svakako fudbaler iz omladinskog pogona Barcelone Jordi Mboula.

Mboula je rođen 1999. godine, a do sada je nastupao za mlade selekcije Barcelone, te je mladi reprezentativac Španije.

Za ovog talentovanog Španca je bilo zainteresovano nekoliko velikih evropskih klubova, a špekulisalo se da je Benfica najbliža njegovom dovođenju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, čini se da je Monaco preduhitrio portugalske prvake i osigurao još jedno pojačanje.

Jordi Mboula je na Azurnu obalu stigao za svega 3 miliona eura, a on je već četvrto pojačanje Monaca, u koji su već stigli Youri Tielmans iz Anderlechta, iskusni golman Diego Benaglio, te Jordy Gaspar iz Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi