Barcini navijači Pepeu: Ubojico!

Portugalac nije dobrodošao na Nou Camp

Barcini navijači Pepeu: Ubojico!

Edmir Škorić

Baš i kako se očekivalo, Pepeov posjet Nou Campu ispraćen je burno od strane navijača Barcelone.

Portugalski zadnji vezni nogometaš Real Madrida je u prvom susretu četvrtfinala Kupa kralja, odigranom prošle srijede na Santiago Bernabeu, a kojeg su Katalonci dobili s 2:1, nagazio ruku Lionela Messija, koji je ležao na travnjaku.

Kasnije se Pepe ispričao Argentincu, rekavši da nije imao namjeru napraviti ono što je napravio, ali na snimku se moglo uočiti da je ipak išao s namjerom. Nisu to zaboravili navijači aktuelnog španskog i evropskog prvaka.

Kako izvještava Marca, pola sata prije početka El Clasica, Barcini navijači su Pepea na zagrijavanju častili povicima s tribina "ubojico", a kad god bi Portugalac došao do lopte, s tribina Nou Campa bi se orilo ime Lionela Messija.



Inače, Barca i Real večeras su odigrali 2:2 i ponovo je bilo dosta okršaja igrača dvije momčadi na travnjaku, ali ovaj put bez većih incidenata se sve završilo. Katalonci idu u polufinale Kupa s ukupnim rezultatom 4:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti