Sudbina je čudna stvar: Mladić sinoć srušio PSG, a brat mu igra u Premijer ligi BiH

Sada je i to jasno

Sudbina je čudna stvar: Mladić sinoć srušio PSG, a brat mu igra u Premijer ligi BiH

Esmer Oštraković

Fudbaleri PSG-a sinoć su razočarali svoje navijače jer su upisali novi poraz, a ovaj put bolji od njih bio je Lyon sa 1:0.

Sada je sasvim jasno da je ekipa PSG-a u velikoj krizi jer je ovo bio već peti ovosezonski poraz, ali i drugi u nizu.

Osim što je Mbappe imao solidnu priliku na otvaranju susreta nevjerovatno je da ekipa Paris Saint-Germaina nije napravila ozbiljnu prijetnju u ostatku utakmice.

Gosti su imali jako dobru šansu u 39. minuti sa bijele tačke, ali ej Lacazette pogodio stativu i prilika je otišla u nepovrat.

Ipak, Lyon je do kraja utakmice uspio da dođe do gola i do tri velika boda na jako teškom gostovanju kod PSG-a.

Mladi Bradley Barcola postigao je gol u 56. minuti nakon lijepe asistencije, a na kraju se ispostavilo da je to gol vrijedan tri boda.

Oglasi

Vrlo malo ljubitelja nogometa čulo je za ovog momka, posebno jer ima 20 godina i ovo mu je tek druga sezona u seniorskom fudbalu.

Na 19 utakmica ove godine Barcola je uspio postići četiri gola, te je upsaio tri asistencije, što je jako dobar učinak.

Osim svega toga za Barcolu postoji i jedna zanimljivost. Naime, njegov brat nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, tačnije u ekipi Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Malcom Barcola je u ekipu Tuzla Cityja stigao prošle godine upravo iz Lyona u kojem nikada nije dobio pravu priliku.

Nije se do sada naigrao ni u novoj ekipi jer je branio tek na pet utakmica, ali je zanimljivo da je za reprezentaciju Toga sakupio 18 nastupa.

Top Komentari

Slusaj
Mladic heroj,a ne zlocinac!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti