Baresi: Ne mogu Milan zamisliti bez Neste

Baresi: Ne mogu Milan zamisliti bez Neste

Edmir Škorić

Nakon što je Brazilac Thiago Silva danas kazao kako Alessandro Nesta na kraju sezone odlazi iz Milana, legenda Rossonera Franco Baresi oglasio se, rekavši kako ne može zamisliti klub bez Neste.

Iako je Silva najavio kako će njegov saigrač krajem sezone otići, Baresi i dalje vjeruje da će Nesta ostati u klubu.

"Ne mogu zamisliti Milan bez Neste. On jeste stariji, ali mislim da će u Milanu uzeti u obzir njegovu važnost za momčad. Alessandro još uvijek može dosta toga dati za nogomet", kazao je Baresi novinarima, dodavši:

"Igrač je visokih standarda i mislim da on neće tragati za novim angažmanom. Sve je moguće, a klub će procijeniti situaciju. Ponavljam, ne mogu zamisliti Milan bez Neste."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.