Barić pojačao Vitez, očekuju se Radeljić, Đerić i Stokić

Stižu pojačanja u Vitez

Barić pojačao Vitez, očekuju se Radeljić, Đerić i Stokić

Čelnici NK Vitez intenzivno tragaju za pojačanjima koja bi svojim kvalitetom i iskustvom dala doprinos u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, za Vitez će u proljetnom dijelu sezone nastupati Mario Barić koji je nedavno raskinuo ugovor sa Sarajevom i osim njega na današnjoj prozivci trebali bi se još pojaviti Ante Radeljić, Boban Đerić, Joco Stokić.

"Istina je da sam dogovorio saradnju sa Vitezom i upravo sam u putu. To je sve što vam mogu kazati u ovom trenutku", rekao je Barić za SportSport.ba. 

Vitez trenutno zauzima desetu poziciju u bh. prvenstvu sa 23 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi