Barić srušio Rad na Zlatiboru

Prvi trijumf Krupe na pripremama

Barić srušio Rad na Zlatiboru

D. Vejo

Fudbaleri Krupe danas su u drugoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema na Zlatiboru, savladali ekipu Rada iz Beograda minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Izabranici Slobodana Starčevića sjajno su otvorili meč. Već u drugoj minuti susreta Elvir Koljić izlazi sam pred protivničkog golmana Mirkovića, no on sjajno brani i skreće loptu u korner.

Već u narednom napadu, ponovo se u prilici našao Koljić koji nakon centaršuta Ljubenovića loptu glavom šalje preko gola protivnika.

Banjalučani su nastavili sa visokim presingom. U 10. minuti meča, Barić pokušava sa lijeve strane ali čuvar mreže beogradskog sastava je siguran. Svega tri minute kasnije, Ljubenović isprobava udarac, ali lopta odlazi tik iznad prečke protivnika.

Defanziva Banjalučana popustila je u 30. minuti utakmice, što koristi Lutovac, ali Fejzić je siguran. Nakon prvih 45 minuta, mreže su mirovale.

Poslije predaha, ponovo je glavnu riječ vodila Krupa. Pokušavali su šutevima sa distance Koljić, Barić i Milutinović, ali Mirković je siguran.

Igrao se 79. minut kada štoper Rada Zonjić u svom šesnaestercu ruši Ljubenovića, a glavni arbitar pokazuje na bjelu tačku. Siguran realizator bio je Barić za 1:0.

Do kraja utakmice, vrijedno pomena jeste prečka napadača Rada Guzine i to je bilo sve što su Beograđana uradili na današnjem susretu.

Krupa je u prvom poluvremenu istrčala u sastavu Fejzić, Aleksić, Vukotić, Jašarević, Barić, Koljić, Redžić, Milanović, Ljubenović, Palić, Milutinović, dok su u drugom dijelu priliku dobili Marjanović, Makitan, Savić, Guskić, Kutić, Maksimović, Anđelić, Handžić, Zukić i Vidović. Trener: Slobodan Starčević.

Rad je susret počeo sa slijedećim imenima, Mirković, Volkov, Zonjić, Vico, Petrović, Bainović, Piščević, Lutovac, Jović, Šipčić, Denić, a u drugoj dionici šansu su dobili Marković, Tanasijević, Pavić, Stojanović, Busnić, Guzina, Milošev, Ateljević, Matović. Trener: Gordan Petrić.

Naredni meč, Krupa igra sutra u 10 sati protiv Spartaka iz Subotice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi