Baroš ipak neće propustiti Euro

Osjeća se bolje, iako su prognoze bile jako loše

Baroš ipak neće propustiti Euro

A. Haznadarević

Nakon što se Milan Baroš povrijedio na treningu u utorak, prve ljekarske prognoze su govorile da se možda radi i o puknuću mišića u području prepona, no vijesti iz tabora Češke su ipak bolje.

Iako je njegov nastup na Euru doveden u pitanje, odlični napadač Češke reprezentacije se puno bolje osjeća, te su velike šanse da će se ubrzo vratiti treninzima.

"Vijesti su ipak bolje, Milan se sada osjeća puno bolje, akutna bol je nestala. Rekao je da želi trenirati u četvrtak", kazao je liječnik reprezentacije Češke Petr Novak.

Pored velike želje Baroša za povratkom na zelene terene, konačna odluka o njegovom nastupu u prvom meču koji Česi igraju protiv reprezentacije Rusije će ipak biti donesena nakon treninga u četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.