Barry: Prvijenac mi sada  ništa ne znači

Sreća u nesreći

Barry: Prvijenac mi sada ništa ne znači

Edmir Škorić

City je poražen golom Owena u posljednjim sekundama na Old Traffordu, pa stoga veznjak Građana Gareth Barry ističe kako njegov gol ništa ne znači.

Velika drama igrana je u subotu na Old Traffordu gdje je golom Owena Manchester United slavio protiv gradskog rivala Cityja. Gol kod rezultata 1:1 za goste sa Eastalndsa postigao je Gareth Barry, bivši kapiten Aston Ville.

Bio je to prvijenac Barryja u dresu nebesko-plavih, no igrač tvrdi da taj pogodak ništa ne znači, budući da su Teatar snova napustili poraženi.

"Uvijek je dobro pogoditi u jednom ovakvom derbiju, i moj prvi pogodak pao je u mančesterskom derbiju. Ali, to sve sada ništa ne znači, jer mi nismo osvojili niti jedan bod", kazao je reprezentativac Engleske za službene stranice kluba, a potom izrazio žaljenje za porazom u posljednjim sekundama.

"Najteže je kada se izgubi u posljednjoj minuti, pogotovo nakon što smo bili sigurni da ćemo dobiti zasluženi bod. Ne mogu mnogi timovi doći ovdje i zabiti tri gola. Moramo poboljšati neke stvari, primili smo četiri gola i to je negativna stvar."

"Bila je odlična atmosfera, vrlo glasni navijači i pravi spektakl, ali nažalost nismo nagradili naše navijače", završio je Barry.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti