Bartomeu o Messijevom produženju: Nedostaje još fotografija
Foto: EPA

Predsjednik Barce samouvjereno

Bartomeu o Messijevom produženju: Nedostaje još fotografija

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu je, gostujući na jednoj španskoj televiziji, govorio o produženju Messijevog ugovora s Blaugranom, što je potez koji željno iščekuju svi navijači katalonskog kluba.

Barcelone je iza sebe ostavila dosta lošu sezonu, ali i gubitak Neymara, pa se čini da je atmosfera u katalonskom klubu sada na zadovoljavajućem nivou. Ono što bi sigurno bilo veliko olakšanje za sve simpatizere ovog slavnog kluba jeste Messijev potpis na novom ugovoru.

Bartomeu je i ranije isticao da je dogovor postignut, te da je samo presotalo da Messi stavi svoj potpis pored potpisa njegovog oca, osobe zadužene za njegovo zastupanje. Sada Bartomeu ističe da je trenutak zvanične objave Messijevog produženja ugovora veoma blizu, a predsjednik Barce je, na određeni način, nagovijstio da je ugovor, zapravo, već potpisan.

"Leova odanost prema Barci je kompletna. Njegov otac je potpisao produženje ugovora, zato mogu reći da  još samo nedostaje fotografija s potpisivanja", izjavio je Josep Bartomeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi