Barzagli: Bayern je bio jači

Barzagli nakon ispadanja

Barzagli: Bayern je bio jači

Midhat Šljivak

Fudbaler Juventusa Andrea Barzagli izjavio je nakon utakmice sa Bayernom kako je bavarski klub jači od Stare dame u ovom trenutku.

Bianconeri nisu imali puno šansi protiv Bayerna u dva susreta, a ostali su i bez postignutog gola, a Barzagli je istakao kako Juve još mora puno raditi kako bi dosegao nivo Bayerna.

"Igrali smo bolje nego u prvom susretu, ali je Bayern dokazao svoju jačinu, te su pokazali da su jači od nas. Moramo još mnogo raditi kako bi bili na njihovom nivou. Bayern je već godinama u vrhu evropskog fudbala, dok smo mi tek na poečtku jedne nove ere", rekao je Barzagli.

On je izrazio žaljenje što nisu podarili navijačima bar jedan gol.

"Imamo fantastične navijače i želimo im zahvaliti za sve. Šteta što im nismo podarili bar nešto za slavlje, ali je bilo divno čuti aplauz nakon utakmice", dodao je Barzagli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.