Barzagli: Moramo biti odlučni do kraja

"Juventus mora i dalje biti gladan uspjeha"

Barzagli: Moramo biti odlučni do kraja

A. Haznadarević

Juventusov defanzivac Andrea Barzagli osjeća da je Juventus na pravom putu da ponovi uspjeh u Seriji A od prošle godine, te da napravi ozbiljne probleme konkurenciji u svim ostalim takmičenjima.

Iskusni stoper smatra da je ključ uspjeha Stare dame velika glad za uspjehom, te da samo moraju održavati takvu odlučnost do kraja sezone.

"Nismo bili favoriti kada smo krenuli prošle godine, ali vjerovali smo u sebe, i na kraju izašli kao pobjednici. Samo trebamo nastaviti biti odlučni i gladni za uspjehom", kazao je Barzagli, te dodao:

"Radimo zaista ozbiljno, novi momci su se dobro uklopili i rezultate svi već vidimo", riječi su defanzivca koji je od dolaska u redove Juvenusa 2011. godine, već skupio 50 nastupa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.