Barzagli: Poraz od Rome će nam biti od pomoći

"Nije sve tako sivo"

Barzagli: Poraz od Rome će nam biti od pomoći

Edmir Škorić

Juventusov defanzivac Andrea Barzagli smatra da će njegovom klubu poraz od Rome biti od pomoći.

Juve je izgubio na Olimpicu od Rome (1:0) i tako se oprostio već u četvrtfinalu Italijanskog kupa, pa mu predstoji jedino još utrka za Scudetto i Evropsku ligu.

"Eliminacija uvijek boli, ali to će nam makar pomoći da napredujemo kao momčad. Bila je to dosta izjednačena igra, nismo dopustili Romi da stvori puno šansi, ali ni mi ih sami nismo stvorili. Napravili smo jednu grešku", rekao je Barzagli, dodavši:

"Šteta je što smo primili gol 10 minuta prije kraja, pa nije bilo vremena za povratak. Ne volimo gubiti i Kup je bio jedan od naših ciljeva u sezoni, tako da smo razočarani":

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.