Barzagli u Torinu na liječničkim pregledima

Na korak do Juventusa

Barzagli u Torinu na liječničkim pregledima

Edmir Škorić

Italijanski odbrambeni nogometaš Andrea Barzagli doputovao je danas u Torino, te ga samo liječnički pregled dijeli od potpisa za Juventus.

Premda je nedavno sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeness tvrdio kako će Barzagli ostati do ljeta u Bundesligi, 29-godišnjak se već nalazi u Torinu.

Barzagli će proći liječničke preglede, a potom potpisati ugovor na tri godine sa Starom damom, pišme Sport Bild.

Vukovi će dobiti pola miliona eura odštete, budući da je bivšem igraču Palerma, koji je u Wolfsburg prije tri godine stigao za 12 miliona eura, ugovor trebao isteći krajem sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.