Baš ga neće: Inter zadao novi udarac Icardiju

Argentinca očekuje novčana kazna

Baš ga neće: Inter zadao novi udarac Icardiju

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera jučer su poraženi na domaćem terenu od Cagliarija (2:1), ali je u centru pažnje bio napadač domaće ekipe Mauro Icardi.

Argentinski napadač odlučio je objaviti autobiografiju koja se nije svidjela navijačima Intera. Od Icardija je zatraženo da preda kapitensku traku, te su mu navijači poručili da je sramota za ovaj klub.

Icardi je nakon utakmice odlučio da angažuje osiguranje koje će ga čuvati 24 sata dnevno što je dodatno naljutilo navijače Intera. Ipak, iznenađenje za argentinskog igrače je to što ni klub nije stao u njegovu odbranu.

Naime, iz Intera su danas poručili Icardiju da je on odgovoran za novonastalu situaciju, te da se od njega očekuje da riješi problem. Također, Argentinac će najvjerovatnije biti i finansijski kažnjen od strane kluba kako bi Inter poslao poruku da se ove stvari ne smiju dešavati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi