Basara: Pobjedom ovjeriti opstanak

Najbolji igrač Radnika optimista

Basara: Pobjedom ovjeriti opstanak

Radnik je u dosadašnjem toku sezone osvojio dosta bodova zahvaljujući, prije svega svom najboljem igraču Marku Basari, koji će i sad uoči duela sa Rudar Prijedorom biti jedan od aduta trenera Srđana Bajića.

"Ako pobijedimo mi ćemo onda da prebrinemo sve brige oko opstanka, a to jasno pokazuje koliki značaj za nas ima ova utakmica. Naučili smo protiv GOŠK-a da se unaprijed bodovi ne smiju upisivati i da ih moramo osvojiti na terenu. Napravili smo kiks protiv tima iz Gabele, jer da smo tad uzeli sva tri boda, a ne samo jedan već sad bi bili u mirnoj luci," rekao je Marko Basara.

 

Radnik neće biti kompletan jer zbog tri žuta kartona Srđan Bajić ne može da računa na Aleksandra Ćosovića, a Dragan Ristić će biti na tribinama zbog isključenja u Zenici.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.