Bašić i u naredne tri sezone na klupi Maestrala

Ostaje na kormilu

Bašić i u naredne tri sezone na klupi Maestrala

Osvajanjem prvog mjesta u Drugoj ligi Zapad ispunjen je cilj NK Maestral, a to je plasman u Prvu ligu FBiH.

Svakako da su za ovaj uspjeh zaslužni i treneri pa je Uprava NK Maestral B.S.I. obavila razgovore o produženju saradnje sa Nerminom Bašićem, šefom stručnog štaba i Davorom Kovačevićem, kondicionim trenerom. Na obostrano zadovoljstvo dogovorena je suradnja za naredne tri sezone .

"Za samo pola godine boravka u klubu Bašić i Kovačević su pokazali da su profesionalci i vrijedni radnici. Stoga smo brzo pronašli zajednički jezik i vjerujem da će oni dati puni doprinos u daljnjem razvoju kluba, " istakao je Nikola Bilić predsjednik NK Maestral B.S.I.

"Naredne tri godine sam stanovnik kraljevskog grada, sretan sam i zadovoljan u klubu. Zahvalio bih se na velikoj podršci predsjedniku kluba gospodinu Nikoli Biliću i Prokuristi preduzeća B.S.I. našeg sponzora gospodinu Zoranu Dekiću. Grad Jajce i NK Maestral B.S.I. su sjajna sredina kako za trenere tako i za igrače," kazao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.