Bašić napustio Travnik, novi trener Prljača?

Smjena na klupi Vezira

Bašić napustio Travnik, novi trener Prljača?

Nakon današnjeg sastanka sa upravom kluba, Nermin Bašić odlučio je da podnese neopozivu ostavku na mjestu šefa stručnog štaba.

"Sastao sam se danas sa upravom kluba da pokušamo sklopiti dogovor. Nažalost nismo uspjeli sklopiti dogovor, nemamo istu viziju. Rastali smo se na korektan način. Sve što mogu je da poželim mom Travniku sve najbolje i mnogo sreće u nadolazećoj sezoni", rekao je sada vec bivši trener Vezira Nermin Bašic u razgovoru za SportSport.ba.

Čelnici Travnika brzo su reagovali i prema našim saznanjima, istina nezvaničnim, dogovorili su saradnju sa Edinom Prljačom, koji će Vezire voditi u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti