Bašić: Vjerujem da protiv Rudara možemo do pozitvnog rezultata

Najavio meč Kupa BiH

Bašić: Vjerujem da protiv Rudara možemo do pozitvnog rezultata

S. Mlaćo

Iako su vodili 2:0 nogometaši federalnog drugoligaša Moševca upisali su poraz na gostovanju kod Borca iz Jelaha. Završilo je 4:2 za domaće, a gosti su bili veoma oslabljeni u ovom meču, što im je donekle opravdanje za ovaj poraz. 

"Dobro smo otvorili utakmicu i već nakon 20 minuta vodili 2:0. Borac je međutim iskoristio svoje prilike i preokrenuo do kraja prvog poluvremenu. U drugom dijelu domaći dolaze do još jednog pogotka prema sami kraj i bilježe pobjedu. Ovo nam je prvi poraz ove sezone i sigurno da nas boli jer smo imali dobro otvaranje utakmice. Igrali smo bez Kovačića, Alića i Vehabovića što se svakako odrazilo i na rezultat", kaže za SportSport.ba tim mendažer Moševca Aldin Bašić.

U srijedu Moševac očekuje duel Kupa BiH protiv kakanjskog Rudara. Očekuju se pune tribine i istinski spektakl.

"U srijedu nas čeka susret Kupa, vjerujem da uz maksimalan trud, želju i zalaganje možemo izvući pozitivan rezultat protiv Rudara", dodao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi