Basile: Messi je Marsovac

Basile: Messi je Marsovac

Nekadašnji argentinski trener Alfio Basile vjeruje kako Lionel Messi nije sa ovog svijeta, te da dolazi sa druge planete.

Naravno, Argentinac je o svom mladom sunarodnjaku govorio u šaljivom tonu, ali Basile vjeruje kako je Messi daleko najbolji fudbaler na planeti.

"Ne možete porediti niti jednog igrača sa Messijem. Cristiano Ronaldo je fantastičan igrač sa ove planete, ali Messi je Marsovac. Sa loptom može trčati čak i brže nego bez nje. Gotovo je pa nemoguće raditi nešto kao što on radi pri toj brzini", smatra Basile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije