Basler: Miske je najvažniji igrač Vukova

Nije mu vjerovao, ali ipak je promijenio mišljenje

Basler: Miske je najvažniji igrač Vukova

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Werdera i Bayerna te njemačke fudbalske reprezentacije, a danas trener ambicioznog četvoroligaša Eintrachta iz Triera, Mario Basler,  današnju kolumnu u Bildu posvetio je Felixu Magathu i Zvjezdanu Misimoviću.

„Wolfsburg je prijatno iznenadio produživši ugovore s Grafiteom i Džekom, ali siguran sam da će obojica otići na ljeto i da to neće uraditi kao šampioni. Međutim, za mene najvažniji igrač Wolfsburga je Zvjezdan Misimović. Moram priznati, nikada mu nisam vjerovao. Meni je uvijek izgledao kao da je sposoban eventualno nositi torbe sa sportskom opremom. Onda ga je Magath probudio iz sna kao što je kraljević probudio trnoružicu“, istakao je Super Mario i dodao:

"Felix Magath će osvojiti naslov sa Schalkeom, ali tek 2012. godine. Ove će godine biti peti, ali ako su izdržali 51 godinu bez naslova izdržat će i 54.

Nekadašnji zločasti dečko njemačkog fudbala kao prvog favorita za naslov u novoj sezoni vidi Bayern, na drugom mjestu prema Basleru završit će Stuttgart, a zatim Werder, HSV, Schalke, Borussiju (D), dok Vukovima predviđa tek sedmo mjesto u sezoni ispred nas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.