Neočekivano pojačanje u Doboju: Staša Baštić potpisao novi ugovor sa Slogom Merdian

U prošloj sezoni pružao sjajne partije

Neočekivano pojačanje u Doboju: Staša Baštić potpisao novi ugovor sa Slogom Merdian

Adnan Beganović

Mladi 21-godišnji vezni fudbaler Staša Baštić ostaje u Doboju. Naime, danas je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Slogom Merdian.

Mladi 21-godišnji vezni fudbaler, Staša Baštić, i u narednoj sezoni će nositi dres dobojske Sloge Merdian.

Naime, sedam dana prije početka sezone za navijače Sloge stižu odlične vijesti s obzirom da je njihovo ljubimac potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Dugo su trajali pregovori dobojskog kluba i mladog veznjaka, koji je u prošloj sezoni pružao sjajne partije, a na kraju, na obostrano zadovoljstvo potpisan je novi ugovor.

Tako će šef struke dobojskog kluba, Vlado Jagodić, i u narednoj sezoni u veznom redu imati pouzdanog Baštića, koji je od njegovog dolaska na klupu postao jedan od nosilaca igre.

Baštić je u Premijer ligi u prošloj sezoni odigrao 24 meča za Slogu. Protiv Zrinjskog je postigao svoj prvi pogodak u elitnom rangu bh. fudbala, a upisao je i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povezivao se tokom aktuelnog prelaznog roka sa nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini i Srbiji, no na kraju je ipak odlučio da je za njegovu karijeru najbolje ostati u Slogi.

Prije Sloge sa dosta uspjeha je branio boje Željezničara iz Banja Luke. Za ovaj klub je odigrao 81 utakmicu i pritom je postigao šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi