Bate izbacio Vardar iz Lige prvaka

Liga prvaka 2. pretkolo

Bate izbacio Vardar iz Lige prvaka

M. Šljivak

Bjeloruski Bate Borisov plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka pošto su večeras odigrali susret bez golova na gostovanju kod Vardara u Skoplju.

U prvom susretu je Bate u posljednjim sekundama postigao dva gola za pobjedu, a to se ispostavilo kao dovoljna zaliha za uzvrat. Bate je i u ovom susretu bio bolji rival. Igrali su dosta dobro, te su imali više prilika od svog včerašnjeg domaćina.

Ipak, i pored nekoliko odličnih prilika golova na kraju nije bilo, te bjeloruski prvaka sasvim zasluženo prolazi u treće pretkolo gdje će igrati sa mađarskim Debrecenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti