"Bayern bi Cissea mogao kupiti u januaru"

"Bayern bi Cissea mogao kupiti u januaru"

Edmir Škorić

Postoji mogućnost da Freiburgov napadač Papiss Demba Cisse pređe u redove Bayerna, što je potvrdio i njegov zastupnik.

Cisse je meta engleskih klubova, ali i minhenskog Bayerna. Senegalac je ove sezone u 14 utakmica postigao osam golova i spominje se kao zamjena za Ivicu Olića, budući da Hrvat napušta Allianz-Arenu ubrzo.

"Papiss je u potpunosti fokusiran na igre u Freiburgu i on želi da zadrži ili poboljša svoju formu jer ga u januaru čeka Afrički kup nacija", rekao je Cisseov agent Guido Nickolay, dodavši:

"Bayern bi ga ipak mogao kupiti u januar, odnosno Freiburg bi već na polovini ove sezone mogao ostati bez njega. Naravno, ovo je samo špekulacija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.