Bayern će vjerovatno otkupiti ugovor Comana

Tako kaže Karl-Heinz Rummenigge

Bayern će vjerovatno otkupiti ugovor Comana

Francuski fudbaler Kingsley Coman već je dvije godine u Bayernu, ali on je još uvijek fudbaler Juventusa.

Minhenski klub ga posuđuje od Stare dame već dvije sezone zaredom, a imaju opciju otkupa njegovog ugovora do 30. aprila što će vjerovato i iskoristiti.

"Sa Comanom imamo opciju otkupa ugovora do 30. aprila. On je prošao kroz nekoliko komlikovanih situacija poslije Eura, ali kasnije se vratio na svoj nivo. Mi ćemo vjerovatno aktivirati klauzulu koju imamo i otkupiti njegov ugovor", rekao je Rummenigge.

Podsjetimo da je Coman ove sezone odigrao 10 mečeva u Bundesligi te je postiga dva pogotka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi