Niko nije očekivao ovakav rezultat u Minhenu nakon prvog poluvremena
Foto - Screenshot

Bayern gubi

Niko nije očekivao ovakav rezultat u Minhenu nakon prvog poluvremena

M. Šljivak

Minhenski Bayern je u 14. kolu Bundeslige ugostio Mainz na Allianz Areni.

Gosti igraju sjajno u prvom poluvremenu i imaju prednosto od 0:2 i apsolutno niko se nije nadao ovakvom rezultatu nakon prvih 45 minuta.

Prvo je u 32. minuti Jonathan Burkardt pobjegao odbrani domaćeg tima i zabio je za 0:1. Uzaludni su bili protesti igrača Bayerna koji su smatrali da je fudbaler Minza napravio prekršaj i sudija je pokazao na centar.

Novi šok je stigao u 45. minuti. Prekrasan gol postiže Alexander Hack za iznenađujućih 0:2 u Minhenu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac88
Cuj niko,jest sudija...Odigrao dvicu na Mainz ,dobra kvota.Nedosudjen penal za koji nije ni pogledao VAR kao ni kod prekrsaja kad su dali prvi gol.Sjecka igru svaki kontakt nad igracima Mainza svira,dok oni i rukama mogu da vuku preksaja nema.Od izgubljenog vremena minimalno 3 minute on produzi minut hahahaha.Mamu u pupe
1 11
Osvaldo000
Lad se sjetim da su pricali kako je ovaj davies bolji od robertsona hahahahahahahahh
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi