Bayern nema namjeru vraćati Tonija

Neizvjesna budućnost talijanskog napadača

Bayern nema namjeru vraćati Tonija

Adnan Beganović

Klupska legenda i direktor Bayerna, Karl - Heinz Rummenigge, izjavio je za njemačke medije da bavarski klub nema namjeru u svoje redove vraćati talijanskog napadača Lucu Tonija, koji trenutno igrao na posudbi u Romi.

"Naši su odnosi rastrgani i ne postoje baš nikakve šanse da uspostavimo njihovu normalizaciju. Na njemu i njegovom agentu je da pronađu gdje će Toni sljedeće sezone igrati", rekao je Rummenigge za njemačke medije.

Podsjetimo, Toni je ugovorom vezan za Bayern do ljeta 2011. godine, no u posljednjih pola godine igra kao posuđen igrač u Romi, za koju je odigrao 10 utakmica i pritom postigao 5 pogodaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.