Bayern povisio ponudu za Neuera

Bayern povisio ponudu za Neuera

Još uvijek traju pregovori Schalkea i Bayerna oko golmana Manuela Neuera. Bavarci su svoju ponudu povisili na 21 milion eura, piše njegački Bild.

Bayern je prije nekoliko dana poslao ponudu Schalkeu od 14 miliona eura uz dodatne bonude, no ona je od strane Rudara okaraktarisana kao neprihvatljiva.

Sada, bavaski tim povećao je ponudu na 18 miliona eura uz dodatne bonude s kojima bi transfer iznosio oko 21 milion eura. Još uvijek Schalke se nije izjasnio o novoj ponudi.

Neueru ugovor sa timom iz Gelsenkirchena ističe na ljeto i ovo je posljednja šansa Schalkea da zaradi na njegovom transferu, jer sljedećeg ljeta će moći otići bez odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije