Bayern pregovara sa Giroudom

Bavarci dovode pojačanje u napadu?

Bayern pregovara sa Giroudom

Napadač Montpelliera, Olivier Giroud potvrdio je da je njegov menadžer u kontaktu sa čelnicima Bayern Munchena te da se oni interesuju za njegovo dovođenje na Allianz Arenu.

Prema nekim glasinama Bayern se bacio u potragu za kvalitetnim pojačanjem u fazi napada koje bi skinulo malo tereta sa leđa ove sezone sjajnog Maria Gomeza. Prema izjavi Girouda izgleda da su Bavarci već uspjeli pronaći riješenje.

"Nisam razgovarao sa čelnim ljudima Bayerna ali moj menadžer jeste. Bayern je dobro poznat u Francuskoj i svi francuski igrači su tamo stekli dobra iskustva i primljeni su odlično. Naravno ni ja ne bih imao ništa protiv da odem tamo", izjavio je Giroud.

25-godišnji Olivier Giroud je također tokom sezone povezivan i sa Arsenalom, Liverpoolom te Newcastle Unitedom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.