Bayern traži Sneijdera i 20 miliona funti

U zamjenu za Francka Riberya

Bayern traži Sneijdera i 20 miliona funti

Bayern je spreman početi pregovore sa Realom oko prodaje Francka Riberya, ali samo ako u transfer bude uključen Wesley Sneijder.

Nakon što su nekoliko puta odbili ponude madridskog Reala za Francka Riberya, u Bayernu su spremni razmotriti ponudu koja bi uključivala i Sneijdera u cjelokupan transfer.

Bavarski klub traži 35 miliona funti odštete za Francuza, ali bi ta cijena pala na oko 20 miliona funti kada bi put Minhena iz Madrida krenuo i holandski reprezentativac.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.