Bayern želi ostaviti Van Gaala

Bayern želi ostaviti Van Gaala

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je potvrdio kako taj klub želi već sada produžiti ugovor sa holandskim trenerom Louisom van Gaalom, koji ističe na kraju sljedeće sezone.

Van Gaal je proteklog ljeta stigao u Bayern i potpisao dvogodišnji ugovor, a već u svojoj prvoj sezoni odveo je Bavarce do dvostruke domaće titule i finala Lige prvaka.

Nakon sjajne sezone uprava Bayerna želi osigurati ostanak Van Gaala i nakon sljedeće sezone.

"Sretni smo radom Louisa van Gaala i imamo apsolutno povjerenje u njega. Ako nam on da signal da je zainteresovan, odmah ćemo započeti razgovore oko produženja ugovora. Naš cilj je zadržati ga na mjestu trenera." rekao je Rummenigge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti