Bayernov trio nije na prodaju

Bavarci odlučni

Bayernov trio nije na prodaju

Edmir Škorić

Iako se najveći evropski klubovi, poput Barcelone, Intera i Chelsea, interesuju za igrače minhenskog Bayerna, Bavarci odbijaju sve ponude i ne žele čak ni da pregovaraju.

Bavarci već imaju jasnu sliku svog tima za iduću sezonu, a neizostavni djelovi Bayernove mašinerije će biti Toni Kroos, Holger Badstuber i naravno kapiten Philipp Lahm. Za ovaj trojac ne manjka ponuda, međutim čelnici Bayerna ne žele ni da čuju.

Interes Barcelone za Philippa Lahma je ponovo aktuelan, budući da će Eric Abidal pauzirati neko vrijeme zbog operacije jetre.

Chelsea je također pokušavao pregovarati oko ovog sjajnog njemačkog defanzivca, ali je odgovor bio isti kao i Barceloni. Prema nekim informacijama Plavci su zainteresovani  i za mladog Badstubera.

Sa druge strane, odavno je poznato da se Inter raspituje za sjajnog Tonija Kroosa, međutim, Bayern blokira sve njihove pokušaje.

Budući da su Bavarci odlučni u svojim namjerama da zadrže svoje igrače, Barceloni, Chelseau i Interu ne preostaje ništa drugo nego da svoja pojačanja potraže u drugim klubovima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.