Baždarević 11. januara u posjeti Martiću

Posjeta potencijalnom reprezentativcu

Baždarević 11. januara u posjeti Martiću

Edmir Škorić

Novi selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević otputovat će 11. januara u Italiju.

Baždarević će 11. januara, kako saznaje SportSport.ba, otputovati “na čizmu” gdje će na djelu pogledati mladog Martića, igrača Verone, u susretu protiv Parme.

Baždarević će obaviti razgovore s Martićem, koji je nedavno našem novinaru otkrio kako je spreman da obuče dres bh. reprezentacije.

Selektor će i u narednom periodu obići neke potencijalne reprezentativce i obaviti razgovore, a svi oni igrači koji budu zaslužili poziv, sigurno će isti i dobiti. No, selektor će i sam procijeniti ko je kalibar za nacionalnu vrstu, a ko ne.

Za nadati se da u budućnosti nećemo gubiti kvalitetne igrače širom Evrope, a ovo je pokazatelj da je Meša i više nego ozbiljno shvatio poziciju koja mu je dodijeljena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.