Baždarević nije uspio
Eliminisan u polufinalu Kupa: Mehmed Baždarević

Kup Francuske, polufinale

Baždarević nije uspio

Mehmed Baždarević, trener Grenoblea, nije uspio svoj tim uvesti u finale kupa Francuske. Iako je u polufinalu bio domaćin Rennesu, tim iz olimpijskog grada poražen je sa 0:1 golom Sowa u 21. minutu.

Grenoble je bio mnogo bolji rival, ali su njegovi napadači u nekoliko navrata promašili šanse koje su ih na kraju skupo koštale.

Baždarević i njegovi izabranici okrenuću se prvenstvu Francuske u kojem imaju zadatak da ostanu u društvu najboljih, a nakon 32. kola nalaze sa na 13. mjestu sa 38 bodova. U narednom kolu gostuju posljednjeplasiranom Le Havreu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.