Baždarević: Šteta zbog Zukanovića, no nećemo kukati

Prvi problemi za bh. selektora

Baždarević: Šteta zbog Zukanovića, no nećemo kukati

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u duel sa Izraelom ući će znantno oslabljena. Naime, zbog povrede susret sa Izarelom propustit će odbrambeni fudbaler Chieva, Ervin Zukanović.

Iako još uvijek njegovi izabranici nisu odradili niti jedan trening, selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević već se susreo sa velikim problemom.

Zbo povrede Baždarević neće moći računati na jednog od najstandardnijih Zmajeva u protekloj sezoni, Ervina Zukanovića. Ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i selektor našeg nacionalnog tima.

"Upravo sam razgovorao sa Zukanovićem i na našu veliku žalost nećemo moći računati na njegove usluge. On je veliki profesionalac, želio je pomoći, dao je sve od sebe, no deset dana mora mirovati tako da je izgubljen za duel sa Izraelom. Šetat, ali šta je tu je. Nećemo i ne smijemo kukati", istakao je Baždarević za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.