Baždarević u srijedu objavljuje spisak za Belgiju i Estoniju

Selektor "A" reprezentacije BiH

Baždarević u srijedu objavljuje spisak za Belgiju i Estoniju

S. Mlaćo

Selektor  „A“ reprezentacije BiH Mehmed Baždarević  će održati konferenciju za novinare 27. septembra 2017. godine u 11 sati, u hotelu „Europe“ (sala „Atrium“) u Sarajevu, na kojoj će saopštiti imena igrača na koje računaju za predstojeće utakmice.

Naša reprezentacija će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 7.10. na „Grbavici“ dočekati Belgiju, a 10.10. gostuje u Estoniji.

Kada je tabela u pitanju, naša reprezentacija se nalazi na drugom mjestu sa 14 osvojenih bodova, dok je Belgija prva sa 22. Iza nas su Grčka sa 13 bodova, te Kipar sa 10. Estonija ima osam, a Gibraltar je bez bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi