Bebanić: Branitelj će opet biti u samom vrhu

Bebanić: Branitelj će opet biti u samom vrhu

Hercegovački derbi u sklopu 1.lige FBiH na otvaranju sezone na Podavali će igrati GOŠK i Branitelj. Gabeljani su u prošloj sezoni napustili Premier ligu, dok je Branitelj sezonu u rangu niže završio u samom vrhu.

"I u novoj sezoni ambicije su vezane za vrh tabele, a optimizam temeljimo kako na igračkom kadru tako i na atmosferi koju imamo," kaže najbolji igrač Branitelja Edin Bebanić.

Bebanić je u prošloj sezoni briljirao pa je tokom ljeta uslijedio poziv iz Veleža, na koji se ovaj vezni igrač na kraju oglušio.

"Ljudi iz Branitelja pružili su mi ruku onda kada mi je bilo najteže. Nisam im htio okrenuti leđa, iako je Velež bio poseban izazov. Nadam se pobjedi već na otvaranju iako je i GOŠK tokom ljeta igrao dobro i pokazao da ima kvalitet. Ipak, mislim da smo u ovom omentu bolji tim od njih," dodao je Bebanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.