Bebanić: Nemamo pravo na kiks

Branitelj dočekuje Jedinstvo

Bebanić: Nemamo pravo na kiks

Do kraja sezone u Prvoj ligi FBiH ostala su još dva kola. Tim Branitelja za protivnike ima drugoplasirano Jedinstvo i trećeplasirano Bratstvo, i to nakon niza od četiri utakmice bez pobjede.

Mostarci sutra osim što bi eventualnim trijumfom osigurali opstanak, pomogli bi i Slobodi koja bi u slučaju trijumfa kolo prije kraja osigurala povratak u društvo najboljih.

„Ne mislimo o Slobodi, niti bilo kome, već isključivo o sebi. Dva su kola do kraja, a mi imamo jednak broj bodova kao i Podgrmeč koji je u zoni ispadanja, tako da sutra nemamo pravo na kiks iako je protivnik Jedinstvo koje se bori za prvo mjesto,“ kaže kapiten Branitelja Edin Bebanić i dodaje:

„Respektujemo protivnika, odigrali su odlično prethodnih 28 kola, ali sutra neka ne računaju na pozitivan rezultat. Ne želimo se dovoditi u nezavidnu situaciju kolo prije kraja.“

U timu Branitelja sutra neće biti stopera Odaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.